Vlees

Wij als Food to Impress leveren de mooiste kwaliteit vlees en vleesproducten. Samen met onze importeur zoeken wij de beste technische delen die wereldwijd te vinden zijn. Of het nu om lamsvlees, rundvlees of kalfsvlees gaat, wij kunnen u alles leveren in elk gewenst gewicht.

 

Als u op zoek bent naar geportioneerd vlees, kunt u ook bij ons terecht. Door onze goede samenwerking met de slager kunnen wij u een compleet assortiment met geportioneerd vlees aanbieden.

 

Naast vlees kunnen wij u ook poeliersproducten aanleveren van geweldige kwaliteit. Onze leverancier haalt zo veel mogelijk wild uit Nederland. Indien er niet voldoende is, zal er worden gekeken in Zuid-Engeland, Schotland en Oostenrijk.  De dieren worden in vel en veren ingekocht om de versheid van de producten te kunnen garanderen. In de productiehallen worden de dieren geplukt/gevild en verwerkt tot de gewenste producten. Hierdoor wordt alleen het beste kwaliteit wild en gevogelte geleverd.

 

Indien u vragen heeft over ons assortiment kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier die op de website staat.